Gigi Becali oprește modificarea Legii Sportului: Anunțul care va revolta CSA Steaua

0
Publicat:

CSA Steaua se pregătește de marele meci din această seară (ora 19.00, Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport) cu Dinamo, care va influența lupta pentru promovare în Superliga. Formația din Ghencea are de acum o motivație în plus, în condițiile în care modificările propuse pentru Legea Sportului, dacă vor fi aprobate, pot deschide calea ei spre primul eșalon.

Gigi Becali 1B jpg

Doar că, potrivit Orange Sport, Gigi Becali va face tot posibilul pentru a împiedica acest lucru. Într-o tiradă care îl caracterizează, latifundiarul din Pipera a explicat că își va folosi legăturile politice pentru a contracara proiectul gândit de Vasile Dîncu și alți doi colegi de ai săi de la PSD.

Ce a spus Gigi Becali?

Ce lege, mă? Nu există, mă, aşa lege! Cum, cine să voteze legea aia? O să vorbesc eu la PSD şi nu mai votează niciunul. Vorbesc eu cu Ciolacu (n.r. – Marcel Ciolacu, liderul PSD) şi nu mai votează nimeni. Vorbesc şi cu Simion (n.r. – George Simion, liderul AUR) şi nici Simion nu votează şi gata. Mai vorbesc şi cu Rareş Bogdan să nu voteze nici PNL-ul şi gata.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite