Talpan se ia de Dîncu pentru Legea Sportului: Intervenție tăioasă la o nouă emisiune

0
Publicat:

Se pregătește terenul pentru promovarea clubului CSA Steaua în Superliga românească, după ce drumul acestei formații spre elita fotbalului intern a fost blocat de Legea Sportului în forma ei actuală. Adevărul a explicat aici ce încearcă acum Vasile Dîncu, cu susținerea unor colegi de partid de la PSD.

Florin Talpan. FOTO: Sport Pictures
Florin Talpan. FOTO: Sport Pictures

Faptul că această posibilă modificare legislativă i-a fost atribuită lui Dînu l-a cam supărat pe coloneul Florin Talpan. Care, recent, a avut o intervenție șocantă la Fanatik Superliga, emisiune moderată de Ioana Cosma, după cum Adevărul a arătat aici. Astăzi, Talpan a vorbit în aceeași emisiune, ce-i drept, pe un ton calm. Dar a ținut să precizeze că modificările propuse pentru Legea Sportului, dacă vor fi aprobate, sunt meritul lui!

Ce a declarat Florin Talpan?

*Această propunere (n.r. – de a modifica Lega Sportului) este făcută de către subsemnatul, adică de mine, încă din luna iunie anul trecut. Nu înţeleg de ce s-a tras de timp până acum. Dar este munca mea şi ştiam exact ce trebuie făcut.

*Nu mai vreau să mă mai enervez. O să avem drept de promovare, este o soluţie legislativă foarte bună şi este singura soluţie viabilă pe care Clubul Sportiv al Armatei trebuie să o urmeze.

*În urmă cu două zile s-au întâlnit la stadion nişte persoane de la AS 47, care îşi face reclamă în interioriul stadionului şi nu înţeleg de ce. Acea discuţie spune foarte multe şi nu trebuie nicio asociere

*Dar nu este nicio problemă. Aşa sunt unii oameni. În fine. Este foarte bună această iniţiativă legislativă şi eu sunt convins că vom avea drept de promovare încă din acest sezon.

*Nu se poate să iasă alții în față cu munca mea, fie că sunt senatori sau deputați, miniștri. Cine muncește, ăla trebuie să fie! Sunt foarte supărat pe domnul ministru Dîncu! A fost într-o așa zisă emisiune și a spus că mă găsește vinovat că s-a dat Steaua în 1998. Eu sunt la Steaua din 2002. Cum să facă un ministru o asemenea afirmație?!

*N-am nicio relație cu dumnealui. I-am cerut să vorbesc cu el pe 7 iunie și a luat foc. Eu îmi fac treaba mea pe linie juridică. Eu le fac note de informare, rapoarte cu ce trebuie făcut. Ei ca să mă scoată din schemă, se folosesc de ideile mele, inclusiv de ceea ce declar eu acum și scriu și eu dup-aia.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite