Gigi Becali, luat peste picior şi de Răzvan Burleanu: Ce glumă a putut să facă pe seama patronului de la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presedinte FRF Razvan Burleanu MEDIAFAX

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a susţinut pe selecţionerul Cosmin Contra în divergenţa cu Gigi Becali, care a fost deranjat de neconvocarea jucătorilor de la FCSB la echipa naţională.

 "FCSB nu trece în momentul de faţă printr-o etapă prea bună, prea fericită, şi atunci acest lucru se transpune şi în deciziile selecţionerilor", a declarat preşedintele FRF.

Întrebat dacă Gigi Becali nu atentează la postul lui Cosmin Contra, Răzvan Burleanu a răspuns ironic "Cred că dacă ar fi reuşit calificarea în grupele Europa League, cu siguranţă ar fi făcut-o".

Declaraţiile şefului FRF vin în contextul în care patronul FCSB  Gigi Becali l-a atacat pe Cosmin Contra pentru neconvocarea jucătorilor săi la meciurile cu Spania şi Malta din preliminariile Euro 2020 „Contra e mare specialist. Să vedem ce face el, Contra! Dacă tu nu-l iei pe Florinel Coman, nu ţi-e ruşine? Ce să-ţi facă Florinel Coman? Ce ai tu acolo, mă? Florinel Coman e jucător care îţi poate face diferenţa cu Spania. Cu cine vrei tu să faci diferenţa cu Spania? Îţi dă cu terenul de 700 de ori în cap, te face praf. Un jucător ca Florinel îţi face diferenţa, acolo. Ah, nu vrei că e cu Steaua şi că eşti împotriva Stelei şi că ai duşmănie împotriva Stelei. Până la urmă nu o să ai rezultate şi o să fii dat afară şi o să vină unul care n-are duşmănie şi e echidistant“, a fost atacul fostului cioban la adresa selecţionerului, care nu i-a rămas dator lui Becali

Burleanu ar fi mulţumit cu 4 puncte

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a mai spus că ar fi mulţumit dacă echipa naţională a României ar obţine patru puncte în meciurile cu Spania şi Malta

"Cu patru puncte aş fi mulţumit în dubla cu Spania şi Malta, cu şase aş fi foarte fericit. Nu e deloc uşor să te poţi impune în faţa Spaniei. E totuşi un avantaj uriaş că s-au vândut toate biletele şi vom avea 50.000 de români pe Arena Naţională. Iar aceşti suporteri cu siguranţă vor transmite din energia lor şi jucătorilor, astfel încât la final să fim toţi fericiţi", a spus Burleanu.

România va juca joi, 5 septembrie, cu Spania, în preliminariile Euro 2020, pe Arena Naţională. Trei zile mai târziu, "tricolorii" vor disputa partida cu Malta, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite