Gigi Becali l-a desfiinţat pe arbitrul partidei FCSB - Dinamo. Ce l-a nemulţumit pe omul de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei FCSB l-a desfiinţat pe arbtirul Istvan Kovacs, pe care îl consideră principalul vinovat pentru remiza cu DInamo.

„Una peste alta sunt mulţumit de joc. Istavan Kovacs nu vrea el, e împotrva noastră, fluieră ca să nu bage Florin Tănase mingea în poartă. Dacă dai fault, Îţi scoate mingea din poartă. A mutat un fault la vreo 7 metri. Ne-a anulat golul! Vă daţi seama ce poate face acest Istvan Kovacs? Noi n-avem cum să câştigăm cu Kovacs. El inventează împotriva noastră. Am avut penalty la Gnohere. Mi-a plăcut că s-a jucat la o singură poartă. Au avut şi ei nişte ocazii, dar s-a jucat la o singură poartă. Cred că a exagerat când a scos echipele de pe teren. 

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I.  Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor.

În minutul 70,  Gnohere a fost contrat la marginea careului mare de Laurenţiu Corbu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Faza a continuat cu un fault asupra lui Adi Popa, moment în care Florin Tănase, fără să ţină cont de semnalizarea lui Kovacs, a avansat spre poartă şi a înscris, golul fiind însă anulat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite