Gigi Becali îl distruge pe Nicușor Dan: „Un tralalachi care conduce Primăria“. Motivul supărării

0
Publicat:

FCSB a mai bifat un sezon, al 8-lea la rând, în care a „reușit“ să cheltuiască cei mai mulți bani din România și să obțină... locul 2! Vorbim despre „specialitatea casei“ la formația care se ghidează după următoarea idee: Faci Ce Spune Becali (FCSB).

Becali

Iar bucureștenii vor avea o grijă în plus, în ceea ce privește noul sezon. Pentru că, cel puțin la startul stagiunii, FCSB se va transforma într-o echipă trimisă în exil. Pe timpul verii, vicecampioana se va afla în imposibilitatea de a-și juca meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională. Aici, se vor găzdui tot felul de concerte și evenimente care se organizează, în următoarele luni.

Gonit din București cu echipa sa, Gigi Becali a ales să meargă, la Târgoviște, pentru a evolua pe stadionul inaugurat aici, cu ocazia meciului care.. a marcat retrogradarea Chindiei! Potrivit Digi Sport, cu ocazia anunțului plecării din București, Becali a lansat și un atac asupra primarului Capitalei, Nicușor Dan.

Ce a spus Gigi Becali?

*Noi o să jucăm la Târgoviște, pentru că avem un tralalachi care conduce Primăria. Nu putem pe Arena Națională, pentru că sunt concerte, am primit notificare. Așa se întâmplă, dacă e primar un tralalachi (n.r. – Nicușor Dan), el face concerte.

*Pe Ghencea nu putem să jucăm, că nu vrea Talpan. N-avem unde să jucăm, o echipă care are a 20-a participare la rând în cupele europene... Plus jucători de milioane de euro. Astea sunt statisticile!

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite