Gigi Becali dă din casă: fanii Stelei vor „întoarce armele” și vor susține FCSB. Condiția pusă de aceștia

0
Publicat:

Gigi Becali, patronul vicecampioanei a declarat că mai este nevoie doar de o Hotărâre de Guvern cu care să se reglementeze modalitatea prin care MApN îi poate închiria stadionul, apoi nimic nu mai poate sta în fața visului celor de la FCSB de a juca în Ghencea.

Gigi Becali abia așteaptă ca FCSB să ajungă în Ghencea. Foto Sportpictures
Gigi Becali abia așteaptă ca FCSB să ajungă în Ghencea. Foto Sportpictures

Legea care-i permite FCSB-ului să joace pe arena din Ghencea a fost promulgată, însă lipsește doar modalitate prin care se va face închirierea. Gigi Becali este convins că în curând suporterii Stelei vor ”întoarce armele” și vor sprijini FCSB. El a declarat că a avut o discuție cu reprezentanții Peluzei Sud, galeria care susține CSA Steaua, iar aceștia l-au asigurat că vor , dacă gruparea din Liga 1 va câștiga în instanță toate însemnele, numele și palmaresul, vor fi alături de FCSB, scrie DigiSport.

Speranța e în liderul PSD, Marcel Ciolacu

Ciolacu s-a ținut de cuvânt, dar acum ei au cerut o Hotărâre de Guvern. Legea s-a dat, dar trebuie să aibă și o formulă de închiriere. Am vorbit cu Hrebenciuc, Ciolacu a zis că se ține de cuvânt cu tot ce mi-a promis și normal o să jucăm în Ghencea.

O să facem o cerere să jucăm acolo. Cu siguranță ne place să jucăm acolo, dar nu vreau scandaluri, să se bată între ei, nu-mi place. Ei au spus așa, cei de la Sud: `Când iei palmaresul, culorile și numele, venim la echipă`. Ei, să aștepte doi-trei ani și le voi lua. Se vor termina toate!”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Steliștii sunt bulversați

Ștefan Iovan fostul mare fundaș al Stelei, a reacționat: "Nu pot să-mi dau cu părerea în asemenea situații, că nu știu despre ce e vorba. Nu știu pe ce criterii ar putea juca pe Ghencea. Știu că, dacă sunt în procese cu CSA, nu prea au voie să joace, până nu se termină procesele.

Ștefan Iovan speră ca Steaua să primescă drept de promovare. Foto Arhivă Adevărul
Ștefan Iovan speră ca Steaua să primescă drept de promovare. Foto Arhivă Adevărul

Dar le spun și eu din citite, din auzite. Să vă dea un răspuns cei care au dat voie să se joace. Eu mă așteptam să dea lege ca Steaua să aibă drept de promovare, nu asta cu FCSB…", a spus Ștefan Iovan, în urmă cu câteva zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite