FCSB, șanse mari revină în Ghencea. Anunțul făcut de Ciolacu. „Dacă au putut Roma și Lazio, pot și ei”

0
Publicat:

FCSB este tot mai aproape de a putea juca meciurile de pe teren propriu în Ghencea, după ce clubul condus de Gigi Becali a fost refuzat în mai multe rânduri, după ce a depus diverse cereri.

Stadionul Ghencea. FOTO Arhivă
Stadionul Ghencea. FOTO Arhivă

Marcel Ciolacu a anunțat că va face un pas important pentru rezolvarea problemei pentru care FCSB nu poate evolua pe stadionul Ghencea. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că a depus un amendament pentru facilitarea accesului la bazele sportive ale statului.

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului”, a transmis președintele PSD. 

Acesta spune că prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă.

„Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a mai spus Marcel Ciolacu. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite