Becali, îngrozit: FCSB, distrusă de Rakow în ultimul amical din Antalya

0
Publicat:

Degeaba bagă Gigi Becali bani grei într-un sistem grav bolnav, dominat de amatorismul pe care chiar el l-a instaurat la club! Peștele de la cap se împute, iar dovada acestei situații e ce se întâmplă la FCSB. Adică, o echipă la care rolul antrenorului principal a fost redus la o simplă marionetă, de ani buni.

Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali, patron FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Fără un titlu câștigat din 2015, gruparea din Capitală atacă acum partea a doua a sezonului de pe locul 3 după 21 de etape, cu 38 de puncte. Primele două locuri sunt ocupate de Farul Constanța (45 de puncte) și de campioana CFR Cluj (44 de puncte). Doar că, la aceste două grupări, antrenorul e un om competent. La FCSB, el e Mihai Pintilii, fără licența PRO și fără experiență, la acest nivel. Iar ultimul rezultat, înaintea reluării campionatului, e alarmant pentru FCSB.

În Antalya, formația din Berceni a fost spulberată de liderul din Polonia, Raków Czestochowa, scor 4-1. A fost 3-0 pentru Rakow, după 26 de minute! În partea secundă, polonezii au mai punctat o dată, iar FCSB a răspuns prin Omrani, care a marcat, în minutul 69.

În prima etapă din Superliga românească, în 2023, FCSB va juca, în deplasare, cu Hermannstadt. Meciul e programat pentru duminică, 22 ianuarie, de la ora 20.45. Iată formula de start pe care a folosit-o Pintilii, la testul cu Rakow din Antalya: A. Vlad - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Pantea - Edjouma, Nikolov, Radaslavescu - Miculescu, Compagno, Florinel Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite