Gigi Becali a pus antrenor bătăuș la FCSB! Surpriză pe banca tehnică a vicecampioanei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul vicecampioanei României, FCSB, a anunțat că Leonard Strizu (55 de ani) este noul antrenor al formației roș-albastre. Noul tehnician este acuzat că împarte pumni și palme jucătorilor!

Gigi Becali surprinde din nou, punând un antrenor necunoscut pe banca FCSB. Arhivă Adevărul
Gigi Becali surprinde din nou, punând un antrenor necunoscut pe banca FCSB. Arhivă Adevărul

Tehnicianul a fost prezent în cursul de zilei de azi la baza de la Berceni a vicecampioanei și a urmărit antrenamentul condus de Mihai Pintilii (38 de ani), antrenorul interimar al celor de la formației roș-albastre, informează Antena Sport.

Gigi Becali a confirmat că Leo Strizu este noul antrenor al echipei. „Da, Leo Strizu este noul antrenor. Va fi ajutat de Pintilii”, a declarat Gigi Becali.

Cine este Leonard Strizu

Leonard Strizu a mai activat în cariera de antrenor la Unirea Constanța, satelitul din Liga a doua al celor de la FCSB. Pe banca dobrogenilor, Strizu a rezistat numai 20 de partide, palmaresul lui fiind de 5 victorii, 3 egaluri și 12 înfrângeri, scrie gsp.ro.

Leo Strizu are puțină experiență ca antrenor la nivel înalt. Captură TV
Leo Strizu are puțină experiență ca antrenor la nivel înalt. Captură TV

În cariera de jucător, el a activat pe postul de atacant la formații precum Rapid, Unirea Urziceni, Sportul Studențesc, FC Național, Poli Timișoara, FC Brașov, Kayserispor, Chindia Târgoviște și Sakaryaspor.

Acuzat că e violent

Noul antrenor al lui FCSB a fost acuzat în trecut de un fost jucător, Andrei Pavelescu, că își bătea jucătorii: „Mi-a dat o palmă, apoi m-a ținut pe bancă 3 ani!”, spunea Pavelescu, pentru gsp.ro, în luna iulie a acestui an.

La începutul acestei luni, Nicolae Dică (42 de ani) a anunțat că pleacă de la FCSB, după ce a rezistat doar 3 luni pe banca FCSB-ului. Soarta lui Dică la echipa vicecampioană a fost pecetluită după înfrângerea cu Universitatea Cluj, scor 1-2, în deplasare.

După meci, Gigi Becali a făcut turul televiziunilor și l-a umilit, pur și simplu, pe antrenorul de 42 de ani. Dică a demisionat, astfel că la ultimul meci din grupa Conference League, cu West Ham United FCSB a fost pregătită de Viorel Tănase (care deține licența PRO) și de Mihai Pintilii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite