Gigel Bucur l-a salvat pe Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kuban Krasnodar, formaţia antrenată de Dan Petrescu, a câştigat, ieri, în deplasare, scor 3-2, în faţa celor de la Irtiş, golul victoriei fiind marcat de Gigel Bucur, în minutul 89.

Fostul golgheter al timişorenilor se află la prima reuşită în tricoul ruşilor, el revenind după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon trei săptămâni.

De două luni nu şi-a văzut soţia!

După victoria de ieri, Kuban ocupă locul doi în clasament. Trupa pregătită de Dan Petrescu are 17 puncte după opt runde, la fel ca liderul Soci. La finalul sezonului, primele două clasate vor promova în prima ligă. Aşa cum făcea şi pe vremea când era la Unirea Urziceni, „Bursucul" îşi petrece cea mai mare parte a timpului la cantonamentul echipei sale. Nu şi-a luat cu el familia în Rusia, pentru că vrea să se concentreze exclusiv la fotbal şi de două luni nu a mai venit acasă, ţinând legătura cu soţia sa, Adriana, doar telefonic.

Îi este frică de zbor

Deşi în plan sportiv lucrurile îi merg bine lui Petrescu, fostul antrenor al Unirii Urziceni are un mare stres în Rusia. Din cauza distanţelor foarte mari dintre oraşe, majoritatea deplasărilor echipei sale sunt făcute cu avionul. Iar Dan Petrescu este recunoscut pentru frica sa teribilă de zbor! Atunci când antrena în România, el pleca întotdeauna cu maşina înaintea echipei sale, evitând pe cât posibil să se suie în avion.

„E îngrozit de zboruri şi, spre ghinionul lui, a avut vreo două deplasări în oraşe situate la capătul celălalt al Rusiei, aproape de Japonia! Îi trebuie o zi să-şi revină după o asemenea experienţă", a povestit un apropiat al antrenorului de 42 de ani.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite