Gică Hagi, mereu în inima turcilor. Gestul celor de la Galatasaray la împlinirea a 100 de ani a Republicii Turce FOTO

0
Publicat:

Oficiali ai clubului turc Galatasaray Istanbul, la care Gheorghe Hagi a făcut istorie ca jucător și pe care l-a antrenat într-un scurt mandat, au venit special la Constanța, vizitându-l pe antrenorul român la Academia din Ovidiu.

Turcii i-au oferit managerului tehnic al campioanei României un tricou semnat de jucătorii lui Galatasaray, precum și o plachetă cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, pentru contribuția adusă la performanțele fotbalului de pe malurile Bosforului.

O echipă de la Galatasaray TV, Sport Cell, dar și oficiali ai multiplei campioane a Turciei au fost în vizită, astăzi, la Baza Sportivă a Academiei Hagi. Aceștia au discutat cu managerul tehnic Gheorghe Hagi, care le-a prezentat facilitățile pe care le oferă clubul nostru, dar și proiectele pe care cea mai puternică Academie din țară le desfășoară.

A rememorat momente speciale petrecute la Galatasaray

S-a discutat, de asemenea, despre ce a însemnat perioada petrecută la Galatasaray, dar și despre mentalitatea care a dus la câștigarea titlului de către Farul. La finalul întâlnirii, la care a participat și președintele Academiei Hagi, Paul Peniu, Galatasaray i-a oferit managerului Gheorghe Hagi, prin Riza Morova, membru în Consiliul Director și purtător de cuvânt al clubului, un tricou cu semnăturile jucătorilor de la Galatasaray, precum și o plachetă omagială cu ocazia împlinirii a 100 de ani a Republicii Turce, pentru toate contribuția adusă la cele mai mari performanțe din istoria clubului turc, se arată pe site-ul oficial al Farului. 

Gică Hagi le-a mulțumit turcilor pentru vizită, scriind pe Facebook: ”Întotdeauna o plăcere! Astăzi am primit, la Academia Hagi, vizita lui Galatasaray TV, ocazie de a rememora multe din momentele speciale petrecute la echipa "Cim Bom-Bom". Mulțumesc Galatasaray pentru tricoul semnat de jucători și placheta oferită cu ocazia centenarului Republicii Turce. Mult succes în campionat și Champions League!

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite