Gheorghe Tadici, după victoria cu Islanda: „Echipa noastră poate şi trebuie să joace mai bine pe măsură ce înaintăm în competiţie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Tadici în timpul meciului cu Islanda Foto: Seba Tătaru
Gheorghe Tadici în timpul meciului cu Islanda Foto: Seba Tătaru

România a învins cu 22-19 Islanda şi şi-a asigurat prezenţa în faza următoare a Campionatului European din Serbia

Gheorghe Tadici a declarat după victoria cu Islanda că se aştepta ca fetele sale să aibă un meci greu. 

„Ştiam că Islanda îşi va juca ultimele şanse la calificare şi că vor da totul pentru victorie. Le felicit pentru mentalitatea lor de luptătoare. Din păcate meciul România-Rusia a lăsat urme pe energia jucătoarelor. A fost un meci de angajament fizic. Dar îmi pare bine că echipa noastră a dovedit caracter”, a declarat Gheorghe Tadici. 

Selecţionerul a fost încântat şi de această dată de atmosfera făcută de suporterii români în Arena Millenium din Vrşeţ.

„Suporterii au dat un imbold echipei atunci când a avut nevoie. Au susţinut fetele atunci când erau în dificultate şi le-au ajutat să îşi revină. Le mulţumesc pentru susţinere”, a spus Tadici.

Jucătoarele vor avea la dispoziţie o zi în care îşi vor putea încărca bateriile, următorul meci urmând să aibă loc vineri, contra puternicei echipe a Muntenegrului. 

„Echipa noastră poate şi trebuie să joace mai bine pe măsură ce înaintăm în competiţie. Pentru meciul de vineri avem nevoie de o apărare mai bine organizată. Muntenegru are trei, patru jucătoare care fac diferenţa. Două dintre ele joacă la Oltchim, Bulatovici şi Iovanovici. Ziua de pauză ne va da posibilitatea să ne pregătim bine tactic acest meci”, a mai Gheorghe Tadici.

Aurelia Brădeanu, care a marcat şapte goluri în poarta celor din Islanda, a fost declarată cea mai bună jucătoare din tabăra noastră.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite