Gheorghe Tadici, atacat dur de una dintre jucătoare: "De pe bancă vin doar nervi!" Când ar putea fi demis antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Gheorghe Tadici este acuzat că nu a reuşit să trezească handbalistele în momentele critice. România a căzut în ultimele minute ale jocului cu Polonia şi a ratat calificarea în sferturile Campionatului Mondial.

Selecţionerul Gheorghe Tadici e acuzat că nu a reuşit să trezească handbalistele în momentele critice. Deşi nu i-a pronunţat numele, portarul Talida Tolnai l-a arătat cu degetul pe antrenor. „Polonia ne-a surprins, a jucat total invers de ce ne aşteptam, de ce vizionasem. Au venit peste noi şi ne-au demoralizat. O concluzie? Cred că psihic au reuşit să ne domine, intrăm foarte uşor în panică. Ar trebui să căutăm tot timpul soluţii, nu să ţipăm. Dacă vine o stare negativă şi din teren, şi de pe bancă, e de rău. La alte echipe se discută cu mult calm, se caută soluţii”, a spus Talida la DolceSport. Tadici a mai făcut o eroare inadmisibilă într-un sport de echipă, aruncând vina eşecului pe interul Luciana Marin: „Du-te tu la conferinţă, să explici cum am pierdut!”.
Depinde de alegerile FRH
Situaţia lui Tadici la naţională e oarecum similară cu cea de la fotbal. La Federaţia Română de Handbal vor avea loc alegeri la sfârşitul lui ianuarie. Dacă actualul preşedinte, Cristian Gaţu, va fi înlocuit, e de aşteptat ca viitorul şef al handbalului românesc să vină cu un alt selecţioner. Gaţu însă, spre deosebire de Mircea Sandu, nu vrea să renunţe la postul său.

INTERVIU CU ALEXANDRU DEDU, PREŞEDINTE LPH: "NE-A LIPSIT UN CAP LIMPEDE!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite