Gaz Metan - CFR Cluj 2-0: Marius Avram a mai stricat un meci. Grigoraş a anunţat compromiterea definitivă a unui obiectiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Avram
Marius Avram

Centralul de 34 de ani, gafeur de meserie, însă menţinut în Liga I din motive de neînţeles, a dictat o eliminare la o fază în care cel mult s-ar fi impus „galben“.

Rămasă în zece oameni după ce Tade - fusese introdus la pauză - a fost trimis la cabine (68), CFR, dominată şi în egalitate numerică de Gaz Metan, a cedat definitiv. 

Frăsinescu a deschis scorul după un corner în care Piccolo a fost bătut la un duel aerian (82). Elevii lui Grigoraş s-au aruncat în atac, în căutarea egalării, însă golul a căzut tot în poarta lui Felguieras, cel mai bun om al clujenilor, la Mediaş. Roman a înscris cu capul pentru 2-0 în minutul 90+1, după o centrare de pe dreapta.

Victoria, a treia în ultimele cinci runde, a ridicat Gaz Metan pe locul 8 cu 25 de puncte după 16 jocuri. CFR, în schimb, îşi continuă sezonul dezamăgitor, ajungând pe poziţia a 9-a cu 22 de puncte. Lider e Astra cu 35 de puncte.

„A fost ultima noastră şansă la podium“

La final, Petre Grigoraş a fost destul de afectat, în condiţiile în care echipa sa a învins doar de trei ori în ultimele şapte etape. „Dacă nu înscrii în situaţie de gol, nu faci nimic. E o victorie meritată a celor care au dorit mai mult să învingă. Sunt probleme de dinamică, poate în timp se pot rezolva aceste probleme. Eu am luat echipa din mers, iar jocul, în acest moment, e departe de ceea ce vrem. Nu cred că Tade a lovit intenţionat, dar asta a fost decizia arbitrului şi n-avem ce să facem. Cred că am pierdut ultima oportunitate de a ne mai apropia de podium“, a spus Grigoraş la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite