De ce Steaua nu mai bate pe nimeni: Iordănescu a pus degetul pe rană şi a explicat declinul formaţiei din Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Dintr-o echipă care a defilat în campionat, în sezonul trecut, campioana Ligii I a ajuns acum la o serie de cinci partide fără victorii în toate competiţiile. „Generalul“ a analizat motivele acestei căderi.

Cosmin Contra a dezvăluit cum a reuşit să blocheze Steaua chiar la ea acasă. Mai mult, Dumitru Dragomir a anunţat că, în opinia sa, formaţia din Ghencea nu mai e favorită la câştigarea campionatului.

Acum, i-a venit rândul lui Anghel Iordănescu, fost jucător şi antrenor la Steaua, să încerce să găsească explicaţii pentru declinul roş-albaştrilor.

Ce a spus?

„Steaua nu a rezolvat problema vârfului de atac. Să vedem dacă rămâne Pivoaccari, dacă Steaua va putea să-l ţină şi în a doua parte a sezonului. Nu ştiu dacă el e suficient pentru obţinerea unui nou titlu. Steaua are nevoie de transferuri, de sânge proaspăt, să facă la fel ca atunci când i-a adus pe Gardoş, Chiricheş sau Chipciu. Antrenorul Stelei are de luat o serie de decizii, dar nimic nu se mişcă fără acordul celui care conduce clubul. Numai Becali avea tăria şi curajul să spună ce fotbaliştii nu mai au perspective şi pot să plece. Cel mai mult îi lipeşte patronul, pentru a rezolva probleme contractuale“, a declarat Iordănescu la Digi Sport.

„Generalul“ a recunoscut superioritatea „lupilor“ în partida de duminică seară: „Petrolul a avut un joc mai consistent, îmi pare rău să recunosc. A fost o uşoară superioritate la mijlocul terenului din partea lor, iar Petrolul a avut ocaziile mai clare“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite