FR de Atletism a premiat-o pe Nicoleta Grasu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Grasu
Nicoleta Grasu

În cadrul Adunării Generale a FR de Atletism, desfăşurată astăzi, la Casa Fotbalului, Nicoleta Grasu a fost premiată, ea fiind declarată cea mai bună atletă din ţara noastră în 2009 - a câştigat medalia de bronz la CM de la Berlin.

Sportiva legitimată la Dinamo şi Farul Constanţa a primit un buchet de flori, o plachetă şi un poster. "Nu mă aşteptam să fie şi sportivii chemaţi la Adunarea Generală. Au făcut un gest frumos pentru noi. Încă nu am spus stop carierei. Anul acesta pregătesc Europenele. Am îndeplinit deja baremul de calificare, iar peste două săptămâni am primul concurs la Doha. Oricum, Europenele sunt destul de departe. Mai am trei luni de muncă. Bani nu am primit, pentru că ştim că suntem în criză cu toţii. Nu se pune problema. Cel mai frumos cadou a fost că am primit o poză cu medalia de la Mondiale. M-au surprins plăcut, pentru că până acum era o plachetă şi o cupă. Nu e prima oară când ies sportiva anului, dar mi-au făcut cea mai mare surpriză cu această poză", a spus Nicoleta Grasu, după ce a fost premiată de FRA.

În cadrul ceremoniei au mai fost recompensaţi Anca Heltne (aruncarea greutăţii), Ioan Vieru (400 de metri), precum şi medaliaţii la campionatele mondiale şi europene de tineret şi juniori. De asemenea, au mai primit distincţii sportivii medaliaţi la campionatele mondiale şi europene destinate veteranilor, cluburile sportive, asociaţiile judeţene, partenerii instituţionali, sponsorii federaţiei şi reprezentanţii mass media.

Ionela Târlea (400 de metri garduri) şi Mihaela Melinte (aruncarea ciocanului) au primit diplome de excelenţă pentru întreaga carieră sportivă.

La categoria "In memoriam", au fost acordate plachete rudelor celor care au decedat în ultimul an: Octavian Dimofte, profesor doctor Ioan Drăgan, Andrei Teodorescu, Elena Firea, Răzvan Firea, Claudiu Bujin şi Liodor Pescaru.

Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Sorin Matei, a declarat, că în 2012, când forul pe care îl conduce va aniversa 100 de ani de la înfiinţare, se va organiza o ceremonie de retragere a foştilor atleţi care nu au avut parte de o asemenea gală, precum Gabriela Szabo, Ionela Târlea sau Violeta Beclea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite