FOTO Un uriaş, invitat la Ziua Naţională a României: Recepţia de la Washington a oferit o imagine senzaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muresan

Ambasada României de la Washington a avut 400 de invitaţi la recepţia de miercuri, însă unul dintre ei a „furat“ toate privirile.

România a avut, de-a lungul anilor, mai mulţi sportivi care au fascinat America, în frunte cu Nadia Comăneci şi Gheorghe Hagi. Unul dintre ei a reuşit însă să le câştige respectul localnicilor, strălucind în sportul pe care americanii îl îndrăgesc cel mai mult: baschetul.

Vorbim despre Ghiţă Mureşan, cel care a evoluat în NBA, la Washington Bullets şi New Jersey Nets, reuşind 3.020 de puncte în campionat şi fiind ales, în 1996, jucătorul care a înregistrat cel mai mare progres.

După ce şi-a terminat cariera în NBA, Mureşan (2,31 de metri) s-a stabilit în SUA, alături de familia sa. Miercuri, el a fost prezent la recepţia dată de Ambasada României de la Washington care a celebrat Ziua Naţională.

Fostul baschetbalist, acum în vârsta de 47 de ani, a fost în centrul atenţiei datorită fizicului său şi a făcut poze alături de ambasadorul George Maior şi de vicepremierul Ana Birchall.

Muresan
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite