FOTO Peste 6.000 de suporteri au participat la mitingul de susţinere a echipei FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 6.000 de suporteri au susţinut, miercuri seară, FC Timişoara după ce echipa a primit licenţa pentru sezonul 2011/2012, potrivit Mediafax.

Cei 6.000 de suporteriai FC Timişoara au ţinut să anunţe că prezenţa lor în piaţa Piaţa Victoriei din oraşul de pe Bega nu reprezintă un miting de protest la adresa cuiva, ci unul de susţinere a echipei favorite.

"O federaţie de mafioţi / La FRF este un cuib de hoţi / De infractori şi nesimţiţi / Noi ne rugăm în iad să putreziţi " a fost refrenul preferat al fanilor.

image

"Sunt momente în viaţa unei comunităţi când toţi trebuie să ne adunăm, să ne consultăm, să vedem ce s-a întâmplat, cum a fost posibil să se ajungă la o asemenea situaţie, la o asemenea ruşine, şi ce urmează să se întâmple. Acesta este unul dintre acele momente, când toţi cei care însemnăm Politehnica Timişoara, toţi cei care facem parte din această familie, să ne vedem din nou «la porumbei», ca altă dată, şi să încercăm să ne lămurim", a spus Ema Cernescu, unul dintre liderii suporterilor timişoreni, invocând un vechi loc de adunare al suporterilor, chiar în centrul oraşului.

image

Rectorul Universităţii Politehnice din Timişoara, Nicolae Robu, unul dintre susţinătorii clubului în toate problemele avute în ultimii ani, s-a declarat impresionat de atmosfera din Piaţa Victoriei. "Poli înseamnă parte din sufletul oraşului, este o crimă să atentezi la această echipă. Domnilor de la FRF, treziţi-vă! Puteţi lua o decizie excepţională, trebuie doar să aveţi curajul să o faceţi. Nici în cel mai urât coşmar nu credeam că vom ajunge în această situaţie. Abia s-au vindecat rănile finalului de sezon, cu un nou titlu pierdut. De abia am început să ne refacem şi să visăm la un parcurs bun în cupele europene, dar ne-am trezit retrogradaţi în Liga a III-a. Fotbalul în Timişoara este un fenomen, unul care trebui trăit pentru a fi înţeles la adevărata sa dimensiune", a spus acesta la balconul Operei din Timişoara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite