FOTO Halep, decorată: Simona s-a dus de mână cu iubitul ei la Palatul Cotroceni. Fotografia care confirmă o poveste de dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep şi-a oficializat, în premieră, o relaţie sentimentală, motiv pentru care se afişează la mai toate apariţiile ei publice din ultima perioadă, alături de Toni Iuruc (40 de ani).

Simona Halep a fost decorată, astăzi, la Palatul Cotroceni, primind Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de cavaler din partea preşedintelui Klaus Iohannis.

La eveniment, constănţeanca a fost însoţită de antrenori şi de apropiaţi, iar din anturajul ei a făcut parte şi Toni Iuruc, iubitul Simonei, în vârsta de 40 de ani. Acesta a fost alături de Halep şi pe durata turneului de la Wimbledon, iar la revenirea în ţară, cei doi şi-au petrecut scurta vacanţă împreună, fiind suprinşi inclusiv pe plajă, în diferite cadre romantice.

Astăzi, Halep şi Iuruc au ajuns împreună la Palatul Cotroceni, ţinându-se de mână şi însoţiţi de părinţii Simonei, semn că relaţia lor s-a consolidat destul de mult.

Imagine indisponibilă

Foto: Facebook Ionescu Iulian

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite