FOTO Elita olimpismului şi-a dat întâlnire la Ateneu pentru o cauză nobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eveniment COSR FOTO Cosr.ro
Eveniment COSR FOTO Cosr.ro

Violonistul David Garret şi pianistul Julien Quentin au concertat la invitaţia COSR şi au stat de vorbă cu elevii şi studenţii de la liceele muzicale, respectiv Conservator.

La invitaţia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman şi a partenerului sau principal Dedeman, cu sprijinul Ministerului Culturii, violonistul David Garret si pianistul Julien Quentin au susţinut un concert de excepţie la Bucureşti, la Ateneul Român, pe data de 21 septembrie.

Evenimentul a avut şi un caracter social, personalităţi din lumea sportului aflate în situaţii medicale delicate - Toma Pradatu, Petre Mitu, Andreea Chelaru si Liliana Tomescu, urmând a fi susţinute financiar. 

"Am vrea ca devizele noastre să ajungă cât mai adânc în sufletele tuturor românilor pentru ca împreuna cu Team Romania să onorăm gloria trecutului, să sprijinim talentele de azi şi să construim cu mândrie viitorul”, a afirmat Alin Petrache, preşedinte COSR:

La eveniment au mai asistat Violeta Beclea, Ionela Târlea, Constantina Diţă şi alţi membri marcanţi ai olimpismului românesc. 

David Garrett şi Julien Quentin au stat de vorbă o oră cu studenţii şi elevii de la Conservator, respectiv liceele Dinu Lipatti şi George Enescu: 

"Despre muzica şi sport sunt multe de spus. Toti muzicienii avem nevoie de multă concentrare si multa munca, iar sportul te ajută să-ţi mentii forma fizică care contribuie la obţinerea marilor performanţe muzicale. Mai rau decât să nu exersezi este să exersezi prost, iar sportul îţi dă energia să poţi face faţă eforturilor de orice natură”, spus marele violonist. 

Pentru cei patru sportivi cu probleme de sănătate a fost deschis un cont special in lei la ING Bank - RO 37 INGB0001000116658960, unde iubitorii de sport vor avea posibilitea să facă donaţii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite