FOTO Decăderea fotbalistului pe care pariase şi Hagi: Cum arată la 25 de ani, cu băutura în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Voduţ, un exemplu de cum îţi poţi rata cariera
Mihai Voduţ, un exemplu de cum îţi poţi rata cariera

Sportul de performanţă nu înseamnă doar celebritate şi bani mulţi. Dacă ţi-ai ratat cariera, făcând greşeli impardonabile, poţi ajunge repede o epavă.

În sportul românesc, există o categorie aparte rezervată celor care s-au născut talent şi au murit speranţe. Iar asta pentru că, de multe ori, vorbim despre oameni care au ajuns la un nivel anume, dar s-au mulţumit cu puţin şi, neavând educţia necesară, n-au ştiut să-şi coordoneze paşii pentru a progresa.

În această categorie intră şi Mihai Voduţ, fost atacant la Chindia, Voluntari, Viitorul şi Beitar Ierusalim (Israel). În decembrie 2019, Voduţ a fost suspendat de Federaţia Română de Fotbal (FRF) după ce s-a dovedit că jucătorul era un parior, trecând pe bilete inclusiv meciurile echipei la care era legitimat. FRF a intrat în posesia acestor informaţii după ce fosta prietenă a lui Voduţ, bătută de acesta, s-a răzbunat pe el, mergând la cei de la federaţie!

Pedeapsa dictată de FRF a fost una devastatoare pentru Voduţ, care a trecut şi pe la Viitorul lui Hagi, adunând 22 de meciuri şi 3 goluri. Fotbalistul a fost suspendat de la orice activitate fotbalistică pentru doi ani şi a primit şi o amendă de 300.000 de lei.

Această decizie pare că l-a îndemnat pe Voduţ să renunţe definitiv la fotbal, fiindcă, într-o poză pe care tocmai a postat-o pe Facebook, cu băutura în faţă, se vede că s-a îngrăşat destul de mult şi nu mai are fizicul unui sportiv de performanţă:

Vodut
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite