Mihai Stoica sare în apărarea lui Voduţ: Băiatul a pariat pe victoria echipei sale. Un avertisment era suficient

0
0

Mihai Stoica, fostul manager de la FCSB, sare în apărarea lui Voduţ, şi scris pe pagina sa de Facebook că un avertisment era suficient, el subliniind că jucătorul a pariat pe victoria echipei sale, nu împotriva acesteia.

“Dacă Voduţ ar fi pariat contra echipei la care juca, trebuia suspendat pe viaţă şi chiar să răspundă penal. Băiatul a pariat pe VICTORIA echipei sale. Un avertisment era suficient. Nu e normal să distrugi cariera unui fotbalist de 25 ani pentru că s-a certat cu iubita”, a scris Stoica.

image

Luni, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca Mihai Voduţ să primească o interdicţie pe doi ani de exercitare a oricărei activităţi legate de fotbal şi o penalitate de 300.000 de lei, pentru participarea la pariuri. Faptele pentru care a fost pedepsit Voduţ datează din perioada în care acesta juca la FC Viitorul.

După anunţarea deciziei FRF, Chindia Târgovişte a pus capăt relaţiilor contractuale cu Voduţ.

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, luni, că a pus capăt relaţiilor contractuale cu fotbalistul Mihai Voduţ, care a fost suspendat de FRF pentru participarea la pariuri.

“AFC Chindia Târgovişte încetează relaţiile contractuale cu jucătorul Voduţ Mihai începând de astăzi, 2 decembrie 2019, ca urmare a hotărârii pronunţate astăzi de Comisia de Disciplină a FRF”, se arată pe site-ul clubului din Liga I.

În luna ianuarie, Voduţ a fost dat afară de FC Viitorul, după ce în presă a apărut că fotbalistul ar fi pariat pe câteva meciuri, între care şi unul al grupării constănţene.

Voduţ a semnat apoi cu Beitar Ierusalim, iar de la 1 iulie era legitimat la Chindia Târgovişte.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri