Reacţie promptă a clubului de Liga 1 care l-a legitimat în vară pe jucătorul suspendat de FRF pentru pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chindia Târgovişte, echipa de pe locul 12 în Liga 1, a reacţionat prompt după decizia Comisiei de Etică a FRF şi i-a reziliat contractul atacantului MIhai Voduţ.

Clubul a anunţat, prin vocea preşedintelui Marcel Ghergu, că este forţat să îi întrerupă înţelegerea sportivului în vârstă de 25 de ani, legitimat la Târgovişte la data de 1 iulie 2019.

„Începând cu data de azi, cea a pronunţării hotărârii, contractul lui a fost suspendat. Sunt obligat să iau act de decizia Comisiei de Discplină. Fotbalistului i se va rezilia contractul. I-am transmis hotărârea. Aştept să mă sune, îl aştept la club. Oricum, aveam stipulat în contract că, dacă se va lua o decizie nefavorabilă în cazul lui, contractul îi va fi reziliat. Eram obligaţi să încheiem colaborarea şi dacă nu aveam acea clauză în contract", a decalarat Marcel Ghecu pentru Gazeta Sporturilor.

Oficialul Chindiei a ţinut să mai puncteze un aspect, mai ales în condiţiile în care fotbalistul a fost suspendat pentru un caz care viza plasarea de pariuri în perioada în care acesta activa la FC Viitorul.

"Noi n-am avut probleme cu Mihai Voduţ. Jocul lui a oscilat, dar din punct de vedere discplinar n-am avut probleme”, a declarat Marcel Ghergu, pentru sursa citată.

Chindia Târgovişte este a doua echipă de Liga 1 care rezilează un contract cu Mihai Voduţ în acest an. FC Viitorul a luat o decizie similară la început de 2019, când au ieşit la lumină informaţii clare potrivit cărora fotbalistul ar fi plasat pariuri pe meciuri de fotbal prin intermediul iubitei sale. Voduţ a pariat inclusiv pe meciuri ale echipei sale de atunci, Viitorul Constanţa.

Fotbaliştii şi antrenorii de fotbal nu au voie să parieze, acest lucru fiind stipulat clar în regulamente interne şi internaţionale. 

Luni, 2 decembrie, Comisia de Etică şi disciplină a FRF a dictat o suspendare de doi ani şi o amendă în valoare de 300.000 de lei în cazul lui MIhai Voduţ.

CITEŞTE ŞI: 

 Un titular din Liga 1 a primit o suspendare de doi ani după ce s-a dovedit că a jucat la pariuri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite