FOTO Campionul Formulei 1, Nico Rosberg, a petrecut cu soţia şi colegii din circuit. Lewis Hamilton a lipsit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul campion mondial din Formula 1, germanul Nico Rosberg, a celebrat până în zori câştigarea titlului după ultima etapă din Marele Circ.

Germanul de 31 de ani a încheiat cursa de duminică pe locul al doilea, asigurându-şi în premieră titlul de campion. Rosberg a călcat pe drumul pe care tatăl său, Keke Rosberg, l-a parcurs în 1982, devenind a doua pereche tată-fiu care se impune în Formula 1, după Graham şi Damon Hill.

În cinstea lui Rosberg a avut loc o mare petrecere la Amber Lounge, în Abu Dhabi, gazda ultmei curse din calendar. Soţia şi mama pilotului german, 14 colegi de pe circuit, membri ai staffului Mercedes, cu toţii au închinat pahare de şampanie în onoarea lui Nico.

Nu şi Lewis Hamilton, care a preferat o altă petrecere, la VIP Room Night Club, unde a cântat rapperul canadian Drake. Hamilton riscă o penalizare-record şi chiar excluderea din teamul Mercedes pentru că nu a ascultat ordinele de echipă în timpul cursei. Lui Hamilton i s-a cerut să mărească ritmul, pentru ca Rosberg să nu fie ajuns din urmă, însă Lewis a făcut exact pe dos. 

Nico şi soţia sa (în centru)

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite