Fostul lider WTA Simona Halep, meci demonstrativ cu Steffi Graf și Andre Agassi. „Mă gândesc la revenire, nu la retragere” VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider WTA, Simona Halep a revenit pe teren, sâmbătă, 15 iunie 2024, la Cluj-Napoca, acolo unde a jucat alături de alte staruri ale tenisului mondial, în cadrul Sports Festival.

FOTO Sports Festival / Facebook
FOTO Sports Festival / Facebook

Halep le-a mulţumit celor din public pentru susţinerea arătată mai ales în perioada în care a fost suspendată şi a adăugat că ar vrea să se bucure de succese alături de ei, potrivit news.ro

Ca de fieare dată, am o primire deosebită aici la Cluj. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis. De-acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis”, a spus Halep înainte de a juca, ovaţionată de public.

Cu Raluca Olaru în scaunul de arbitru, Simona Halep, Steffi Graf, Andre Agassi, Justin Gimelstob, Andrei Pavel şi Horia Tecău au încântat publicul jucând nu unul, ci două meciuri demonstrative de dublu, dueluri presărate şi cu momente de dialog cu starurile din tribună, între care s-au numărat Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici.

„Mi-aţi dat multă putere. Nu vreau să sune a discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu aptă să mai joc la cel mai înalt nivel şi să ne bucurăm împreună. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din aceşti doi ani. Au fost grei, dar astăzi este bine”, a adăugat ea.

Potrivit GSP, vedete veritabile ale „sportului alb”, Graf și Agassi au adus un plus de eleganță, nostalgie și bonton peste evenimentul în care Simona Halep s-a regăsit în sfârșit, după doi ani grei, cu publicul de acasă.

Evenimentul a început cu un meci de dublu masculin disputat între perechea română Horia Tecău / Andrei Pavel și perechea Andre Agassi / Justin Gimelstob. S-a jucat până la scorul de 3-3, moment în care Andrei Pavel și Justin Gimelstob au fost schimbați de Simona Halep și Steffi Graf.

Perechea din România a câștigat cu 8-4, la capătul unui demonstrativ încărcat de emoție, atât pentru public, cât și pentru jucători, potrivit eurosport.ro

Sunt bucuros că am împărtășit aceste momente frumoase cu voi. Cred că problema a fost partenerul lui Steffi (n.r. Agassi). Nu vrem să mai plecăm de aici", a declarat Andre Agassi la finalul meciului.

La final, Simona Halep și Steffi Graf au primit câte un buchet de trandafiri în forma cifrei 1, în semn de recunoștință și mulțumire pentru performanțele obținute de-a lungul timpul și pentru faptul că au condus clasamentul WTA.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite