Ionuț Lupescu vede scandalul de xenofobie de la Sepsi - FCU Craiova ca pe o conspirație la nivelul FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sepsi - FCU Craiova, meci din etapa 23, a fost oprit definitiv în minutul 26, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni.

Ionuț Lupescu. Foto: Arhiva Adevărul
Ionuț Lupescu. Foto: Arhiva Adevărul

Din cauza scandărilor fanilor olteni, FCU Craiova riscă să piardă la „masa verde” cu 0-3. Cazul va fi judecat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF pe baza raportului întocmit de arbitru și de observatorul partidei, Octavian Goga, pe 8 februarie.

Lupescu, adversarul lui Burleanu la alegerile pentru președinția FRF din 2018, este de părere că cei din Federație au vrut să distragă atenția de la scandalurile cu antrenorii din Liga 1 care nu au licențe, precum Mihai Pintilii și Marius Croitoru. Cazul antrenorului de la FCSB a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină, în timp ce tehnicianul lui FC Argeș a fost suspendat 4 etape.

Lupescu acuză o conspirație după scandalul de xenofobie: „A fost ceva voit”

Eu, personal, cred că a fost exces de zel. Este acoperit de regulament. Collina (n.r. - șeful arbitrilor de la FIFA) încerca să schimbe cât mai mult regulamentul, pentru ca arbitrul să fie acoperit

Cred că am văzut multe meciuri, cu echipe mai tari, cu suporteri mai duri, cu meciuri care au continuat. Stau și mă gândesc doar la Istvan Kovacs, de câte ori a fost înjurat. Dacă oprea el meciurile, nu mai ajungea la Mondiale. Eu cred că a fost și o chestie voită. Federația a fost, în ultimele săptămâni, implicată în acele scandaluri cu licențele de antrenor. Probabil au vrut să schimbe imaginea. Nu știu dacă arbitrul Chivulete a primit ordin, dar probabil cei care sunt observatori da”, a declarat Ionuț Lupescu la emisiunea Fotbal Club, pe Digi Sport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite