Florinel Coman, erou la arabi. Tricolorul a spart gheața în stil mare după transferul de la FCSB I VIDEO

0
Publicat:

Florinel Coman, transferat în această vară de la FCSB la Al Gharafa, în schimbul a 5,25 milioane de euro, a marcat două goluri pentru noua sa formație în victoria cu Al Rayyan, scor 2-1.

A fost meciul descătușării pentru internaționalul român, care mai bifase patru partide oficiale și două amicale pentru echipa qatareză fără să se lipească de gol. Împotriva celor de la Al Rayyan, Florinel Coman a fost titular și a jucat tot meciul, el ales omul meciului, primind nota 7,8, la egalitate cu portarul formației Al Gharafa.

Florinel Coman a întors rezultatul de la 0-1

Oaspeții au preluat conducerea, după un gol marcat în minutul 65, însă, cinci minute mai târziu, Coman a reușit să restabilească egalitatea, după o fază în care a fost implicat și colegul său Joselu, transferat tot în vară, de la Real Madrid.

Florinel Coman, două goluri goluri importante pentru Al Gharafa. Foto Sportpictures
Florinel Coman, două goluri goluri importante pentru Al Gharafa. Foto Sportpictures

În minutul 83, fotbalistul român a mai marcat un gol și a adus astfel prima victorie din acest sezon pentru noua sa echipă, după o respingere a portarului advers, un dribling scurt al tricolorului de 26 de ani și un șut fără speranțe pentru adversari.

Al Gharafa este, după primele trei etape, pe locul patru în campionatul din Qatar. Formația sa are o victorie, o remiză și o înfrângere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite