FCSB, victorie zdrobitoare cu Sepsi OSK, la Sfântu Gheorghe, în Superligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCSB a învins-o detașat pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 5-2 (2-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal, scrie Agerpres.

FCSB FOTO: Profimedia
FCSB FOTO: Profimedia

Adrian Șut (6) a marcat primul gol de la peste 25 de metri, iar Darius Olaru (11) a majorat diferența cu o execuție impresionantă, preluare cu dreptul și șut din voleu cu stângul din afara careului.

Sepsi OSK a reușit să reducă diferența după pauză, prin Pavol Sfranko (51), dintr-o centrare a lui Roland Varga, dar FCSB a marcat rapid prin golul lui Florinel Coman (57), angajat excellent în careu de Olaru.

Pentru Sepsi a marcat Isnik Alimi (61), lansat de Cosmin Matei, dar FCSB a mai punctat de două ori pentru bucureșteni, prin Octavian Popescu (69), după slalom prin apărarea celor de la Sepsi, și prin croatul Damjan Djokovic (75 – penalty), după ce Alexandru Băluță a fost faultat în careu de Florin Ștefan.

Sepsi OSK a avut o ocazie, prin maghiarul Roland Varga (28), însă balonul a lovit bara.

La FCSB, Ionuț Panțîru a intrat pe teren în locul lui Risto Radunovic în minutul 83. Panțîru nu a mai jucat din 25 aprilie 2021, când a fost accidentat grav de propriul coechipier Adrian Șut.

Sepsi OSK a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în acest campionat.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC FCSB 2-5 (0-2), Arena Sepsi OSK - Sfântu Gheorghe

Au marcat: Pavol Safranko (51), Isnik Alimi (61), respectiv Adrian Şut (6), Darius Olaru (11), Florinel Coman (57), Octavian Popescu (69), Damjan Djokovic (75 - penalty).

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti);

arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Romică Bîrdeş (Piteşti);

al patrulea oficial: Bogdan Dumitrache (Bucureşti)

Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureş);

arbitru asistent: Ovidiu Artene (Vaslui)

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite