FCSB, ca la spitalul de nebuni: Mihai Stoica a plâns când a aflat numele noului antrenor! Managerul a explicat de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica

FCSB e un club unde nu contează competenţa şi fiecare încearcă să-şi impună oamenii pentru a-şi vedea de interese.

Încă o dovadă în acest sens e o declaraţie dată de Gigi Becali la conferinţa de prezentare a lui Teja: „Vis a vis de Dan Alexa, Meme, în momentul când am spus, mi-am dat seama că nu-l vrea. Când i-am spus de Edi (n.r. – Edward Iordănescu), Meme s-a bucurat foarte tare, deşi ştiu că nu era în prietenii mari cu el. Când i-am spus că îl pun pe Teja, Meme a început să plângă de bucurie, s-a eliberat că nu vine Alexa“. 

Tehnicianul celor de la Dunărea Călăraşi a confirmat, la rândul său, că instalarea sa la FCSB a fost blocată de managerul bucureştenilor. „I-am spus clar domnului Becali că, dacă vom colabora vreodată, nu voi putea lucra cu Mihai Stoica! Ştiu ce relaţie îi leagă, dar ştiu că n-a fost de acord ca eu să vin la Steaua!“, a spus Dan Alexa, care era susţinut de Anamaria Prodan, un duşman al lui Mihai Stoica.

Mihai Stoica a confirmat că plâns de bucurie

Dacă cineva a crezut că Gigi Becali a exagerat când a spus că Meme a izbucnit în plâns la numirea la Teja, managerul roş-albaştrilor a ţinut să precizeze la Digi Sport că lucrurile chiar au stat aşa!

*Eu nu înţelegeam ce îl recomanda pe Alexa să vină la noi. Pe Mihai Teja îl recomanda jocul prestat de Mediaş. Când mi-a spus Gigi că nu vine Alexa, eram chiar emoţionat, chiar mi-au dat lacrimile. Îl cunosc pe Alexa de când era junior. Îl cunosc ca om, dar asta n-are nicio legătură cu antrenoratul.

*Hai să vă spun de unde atâta emoţie. E foarte complicat cu cineva cu care ai probleme din prima şi trebuie să lucrezi în fiecare zi. Am înţeles că din partea lui Dan (n.r. - Alexa) era incompatibilitate. Eram obligat să lucrez într-un mediu în care nu-mi plăcea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite