FC Braşov – Ceahlăul 1-0: „Steagul“ sus. Echipa lui Cornel Ţălnar a început să viseze la încă un sezon în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După începutul extrem de slab în 2014, braşovenii păreau condamnaţi la retrogradare. Acum însă, situaţia s-a schimbat radical.

Un egal şi două înfrângeri a fost bilanţul celor de la FC Braşov după primele trei runde din 2014. În aceste condiţii şi, mai ales, după înfrângerea cu FC Botoşani, scor 1-2, „stegarii“ păreau ca şi condamnaţi la retrogradare.

În ultimele două etape însă, Cornel Ţălnar a reuşit să mai redereseze situaţia. După victoria din minutul 88, la Timişoara, cu ACS Poli (scor 1-0), luni seară, braşovenii au mai bifat un succes la limită: 1-0 cu Ceahlăul.

Ca şi la Timişoara, eroul meciului s-a numit Andrei Cristea. Atacantul a punctat în minutul 37, iar gazdele au rezistat până la final pentru o victorie uriaşă. Ceahlăul a terminat partida în zece oameni, după ce Gheorghiu a văzut „roşu“ (87).

După această victorie, FC Braşov are 23 de puncte şi ocupă poziţia a 15-a, prima care retrogradează. Totuşi, datorită ultimelor rezultate, „stegarii“ au ajuns la un punct de locul 14, care asigură menţinerea în Liga I. Ceahlăul e pe opt cu 33 de puncte şi n-are niciun obiectiv în cele zece runde rămase.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite