ACS Poli – FC Vaslui 0-2: „chirurgul“ a operat, dar „pacientul“ rămâne în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adus în locul lui Aurel Şunda, Dan Alexa a debutat pe banca timişorenilor cu o înfrângere pe teren propriu, iar echipa a ajuns într-o situaţie alarmantă.

ACS Poli Timişoara a ajuns la cea de a treia înfrângere consecutivă în Liga I, după ce a cedat, luni seară, 0-2, acasă, în faţa celor de la FC Vaslui. Celeban a deschis scorul în minutul 16, iar Nuno Viveiros a stabilit scorul final în minutul 72.

Seara de coşmar a bănăţenilor a adus şi o eliminare a lui Mansour. Vârful introdus de Alexa la 0-1 pentru a întări ofensiva a luat două „galbene“, în minutele 82 şi 90+3, şi a fost trimis la vestiar.

După acest rezultat, ACS Poli ocupă poziţia a 12-a cu 26 de puncte, la trei puncte de locul 15, primul care duce în liga secundă. FC Vaslui a urcat pe locul 5 cu 39 de puncte, la fel ca Dinamo. În acest moment, trei formaţii, Dinamo, Vaslui şi Pandurii (38 de puncte), se luptă pentru poziţia a 4-a, care, în funcţie de ce se va întâmpla în Cupa României, ar putea duce în Liga Europa. 

Alexa, supărat şi nedumerit

La final, Dan Alexa a vorbit la Digi Sport despre înfrângerea cu FC Vaslui. „Nu pot să înţeleg gafele de la fazele fixe, mai ales că acolo responsabilitatea e a fiecărui jucător în parte. Am simţit acolo o lipsă de încredere. Apoi, a urmat repriza a doua, care a fost una foarte proastă, iar vasluienii mai puteau marca de două, trei ori până la final. Eu sunt responsabil, de asta am venit aici, echipa a arătat multe puncte slabe pe care trebuie să le punem la punct cât mai repede. Echipa poate mai mult, am avut şi o bară în prima repriză, dar nu trebuie uitat faptul că am jucat împotriva unei echipe foarte bune“, a declarat „Chirurgul“.

E supărare mare, mai ales că am ajuns la a treia înfrângere consecutivă. Ne pare rău că nu i-am putut oferi lui Dan Alexa un debut cu dreptul ca antrenor. S-a făcut o schimbare pe bancă, însă efectele ei nu s-au văzut pe teren. Ovidiu Petre căpitan ACS Poli  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite