Fanii tenisului, încântaţi: Marele Roger Federer a anunţat când şi unde revine pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Au trecut 361 de zile de la ultimul meci jucat de Roger Federer
Au trecut 361 de zile de la ultimul meci jucat de Roger Federer

Legendarul elveţian, cu 20 de trofee de Grand Slam în palmares, a jucat ultima dată într-un demonstrativ în Africa de Sud, la data de 7 februarie 2020.

Roger Federer (39 de ani, 5 ATP) poate fi pus în categoria celor care au avut de câştigat de pe urma pandemiei. Iar asta pentru că, odată cu oprirea circuitului masculin, timp de trei luni în 2020, iar apoi reluarea competiţiilor în număr foarte mic, „FedEx“ a putut să-şi vadă liniştit de tratarea accidentării care l-a scos din circuitul ATP.

Planul iniţial al elveţianului era ca revenirea pe teren să aibă loc la Australian Open 2021 (8-21 februarie). Apoi însă, a anunţat că nu va evolua în primul Grand Slam al anului, întrucât a ajuns la concluzia că mai are nevoie de timp pentru a fi sută la sută din punct de vedere fizic.

Acum însă, Federer a venit, în sfârşit, cu o veste bună pentru iubitorii tenisului: el va evolua la turneul de la Doha (Qatar), în perioada 8-13 martie.

„Pentru prima oară, am senzaţia că genunchiul meu e, din nou, pregătit pentru competiţie. E prima mea tentativă de a reveni. Şi important pentru mine şi pentru echipa mea e că vorbim despre un turneu mic, fără presiune“, a explicat Federer decizia înscrierii sale la Doha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite