Fanii argeșeni și-au pierdut răbdarea pe finalul partidei cu FCSB. Ce a strigat un stadion întreg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Argeș nu are o perioadă bună în campionat. După eșecul cu FCSB, formația antrenată de Marius Croitoru a ajuns la 11 partide fără victorie.

FOTO GSP
FOTO GSP

Piteștenii nu au mai reușit să obțină o victorie în Liga 1 de la finalul lunii octombrie. În prezent sunt pe loc retrogradabil și riscă să se bată pentru evitarea retrogradării dacă jocul continuă în acest ritm.

Fanii argeșeni au venit în număr foarte mare la stadion pentru partida din etapa 27 disputată în compania celor de la FCSB. Peste 7.800 de spectatori au asistat la meciul câștigat de FCSB, cu scorul de 2-1. 

În prelungirile partidei, fanii și-au pierdut răbdarea și au început să strige celebra scandare din Liga 1 "Demisia, Demisia". Ținta scandărilor argeșene a fost chiar antrenorul acestora, Marius Croitoru care a adus o singură victorie de la venirea pe bancă în Trivale. 

Fanii din peluze au avut ceva de reproșat și celorlalți fani veniți în tribune la meciul cu FCSB. Aceștia au arătat un banner prin care le reproșează spectatorilor că vin pe stadion doar atunci când joacă FCSB.

„Așa e suporterul piteștean / Umple stadionul doar pentru cioban”, a fost scris pe bannerul celor aflați în peluză.  

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite