Explicaţiile eşecului: Dunga spune că 15 jucători au fost bolnavi înaintea meciului cu Paraguay de la Copa America

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carlos Dunga merge din eşec în eşec
Carlos Dunga merge din eşec în eşec

Selecţionerul Carlos Dunga a declarat că 15 jucători ai naţionalei Braziliei au fost bolnavi în zilele de dinaintea meciului cu Paraguay, pierdut de brazilieni la Copa America.

"Nu este o scuză, dar 15 jucători au fost afectaţi de un virus în această săptămână. A trebuit să limităm unele sesiuni de antrenamente. Unii jucători aveau dureri de cap, alţii de spate. Antrenamentele au fost mai scurte pentru a li se permite recuperarea. Unii au vomitat. Copa America ne va servi ca lecţie pentru viitor", a declarat Dunga. Echipa naţională a Paraguayului s-a calificat în semifinalele Copei America, după ce a învins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Concepcion, cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare, reprezentativa Braziliei, în sferturile de finală, informează Mediafax. La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 1-1. Brazilienii au deschis scorul prin Robinho, în minutul 15, paraguayenii reuşind egalarea prin Derlis Gonzalez, în minutul 72, din penalti.

La loviturile de departajare, pentru Brazilia au marcat Fernandinho, Miranda şi Coutinho, iar Everton Ribeiro şi Douglas Costa au ratat, iar pentru Paraguay au înscris O. Martinez, Caceres, Bobadilla şi D. Gonzalez, în timp ce Santa Cruz a ratat. În semifinale, Paraguayul va întâlni Argentina, în timp ce echipa statului Chile va juca împotriva selecţionatei din Peru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite