EXCLUSIV I s-a spus „Turcu’“, acum poate deveni „Arabu’“: Gigi Mulţescu e la un pas de a ajunge în Orientul Mijlociu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu
Gigi Mulţescu

Arabii iau antrenori pe bandă din România. După Olăroiu, Lucescu jr, Boloni, Ion Marin şi Florin Motroc, alte două nume sunt în tratative avansate pentru a merge în zona Golfului Persic. „Adevărul“ a aflat numele unui club care îl vrea pe actualul tehnician de la Gaz Metan Mediaş.

Gigi Mulţescu (61 de ani) şi-a început cariera pe banca tehnică, în sezonul 1990 – 1991, la Dinamo, iar de atunci a trecut pe la 21 de cluburi diferite, la unele de mai multe ori!

Cum şase dintre formaţiile din CV-ul lui Mulţescu sunt din Turcia şi având în vedere că tehnicianul şi-a luat cetăţenia turcă, pentru a putea lucra în divizia secundă din această ţară, Mulţescu a fost poreclit „Turcu’“.

După un retur bun cu Gaz Metan Mediaş – a bifat 7 victorii, 4 remize, 4 înfrângeri – antrenorul de 61 de ani e foarte aproape de a părăsi Liga I. „Mă vor două echipe, una din Arabia Saudită şi una din Turcia. Cea din Turcia e din prima ligă, iar cea de la arabi e nou-promovată. Nu e o echipă plină de bani. Lor trebuie să le dau răspunsul în această seară, dar mă tentează mai mult Turcia. Nu aş spune nu nici unei echipe din liga a doua turcă, acolo sunt foarte mulţi bani“, a declarat Mulţescu la Digi Sport.

În Arabia Saudită sunt două echipe nou-promovate: Al-Orubah şi Al-Nahdha. Cum cea de a doua formaţie e foarte aproape de a bate palma cu Ilie Balaci, reiese că Mulţescu poate ajunge la Al-Orubah, dacă va decide să meargă la saudiţi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite