Cosmin Olăroiu va fi cel mai bine plătit antrenor român pentru următorii doi ani: l-a detronat pe Mircea Lucescu în „Clubul milionarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul de 43 de ani a luat, luni, o decizie în privinţa viitorului său, după ce a fost asaltat de oferte din zona Golfului Persic. „Adevărul“ prezintă top-ul celor mai bine plătiţi tehnicieni din fotbalul românesc şi explică modul în care Oli a ajuns în vârful acestei ierarhii.

Cosmin Olăroiu a devenit cel mai bine cotat antrenor din Orientul Mijlociu, după ce, din 2008 până acum, a cucerit cel puţin un trofeu în fiecare an! Dintre tehnicienii români, doar Mircea Lucescu a mai reuşit o asemenea serie impresionantă. 

An    Ce a câştigat Olăroiu        Ce a câştigat Lucescu*

2008    Titlul şi Cupa cu Al-Hilal    Titlul, Cupa şi Supercupa

2009    Cupa cu Al-Hilal        Cupa UEFA

2010    Cupa cu Al-Sadd        Titlul şi Supercupa

2011    Cupa cu Steaua        Titlul şi Cupa

2012    Titlul şi Supercupa cu Al-Ain        Titlul, Cupa şi Supercupa

2013    Titlul cu Al-Ain        Titlul şi Cupa

*toate trofeele le-a luat cu Şahtior Doneţk

Până în 2015 la Al-Ain

După două titluri consecutive cu Al-Ain, formaţie pe care a luat-o de la retrogradare, Oli a fost asaltat de propuneri venite din Orientul Mijlociu. Cea mai tentantă ofertă a venit din Dubai, oraşul-minune, unde mulţi tehnicieni visează să prindă un contract.

Olăroiu a fost dorit la Al-Ahli Dubai, vicecampioana Emiratelor, echipă pe care a învins-o, în stagiunea recent încheiată, în lupta pentru titlu. Românul de 43 de ani ar fi trebuit să-l înlocuiască pe celebrul tehnician spaniol, Quique Sanchez Flores.

Totuşi, după mai multe runde de discuţii, Olăroiu a luat decizia de a continua la Al-Ain. Potrivit stiridesport.ro, aseară, reprezentanţii fostului antrenor al Stelei, aflaţi în Emirate, au încheiat negocierile cu şefii lui Al-Ain. 

Rezultatul? Oli, care e în aceste zile în ţară, va primi un nou contract prin fax, urmând să-l semneze pentru a continua la Al-Ain până în 2015. Acest nou acord îl va face pe Olăroiu cel mai bine plătit antrenor din România.

Top salarii antrenori români

Nume Cât câştigă

1- Cosmin Olăroiu (Al-Ain) 4.000.000

2- Mircea Lucescu (Şahtior) 3.000.000 

3- Dan Petrescu (Dinamo Moscova) 2.500.000 

4- Răzvan Lucescu (El-Jaish) 800.000 

5- Ladislau Boloni (Al-Khor) 700.000 

*sumele sunt exprimate în euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite