EXCLUSIV Ce şanse sunt ca Real Madrid să vină la Bucureşti pentru un meci amical cu România în vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românii l-ar putea vedea pe Cristiano Ronaldo pe „Arena Naţională“
Românii l-ar putea vedea pe Cristiano Ronaldo pe „Arena Naţională“

În acest moment, tricolorii n-au stabilit nicio partidă de verificare pentru acest an dintr-un motiv care nu ţine de Federaţia Română de Fotbal.

Răzvan Burleanu a vorbit la „Adevărul Live“ despre sistemul bolnav pe care l-a moştenit de la Mircea Sandu, dar şi despre faptul că Gheorghe Hagi una susţine acum în privinţa echipelor aflate în insolvenţă, însă alta a făcut, anul trecut, atunci când s-a alăturat unei mişcări ciudate.

Pe durata prezenţei sale în redacţia „Adevărul“, preşedintele FRF a vorbit şi despre alte subiecte, după cum urmează:

*Aducerea arbitrilor străini în Liga I - E exclus aşa ceva! Nici preşedintele FRF, nici cel al LPF nu fac delegări, potrivit statutului.

*Activitatea lui Vassaras la CCA -  Dacă încercăm să-l scoatem ţap ispăşitor pe Vassaras pentru greşelile de arbitraj, atunci nu e corect. De ce spun asta? Fiindcă arbitrii pe care îi avem astăzi reprezintă o moştenire. Nu poţi avea de pe o zi pe alta nici arbitri, nici jucători mai buni. Proiectul lui Vassaras e puternic marcat de integritate. Astăzi nu mai avem un preşedinte de Liga I, care poate susţine că e în stare să influenţeze o delegare. Kyros Vassaras se bucură de toată încrederea mea, iar dacă intrăm în profunzime vedem că s-au schimbat foarte multe lucruri în arbitrajul românesc.

*Următoarele meciuri amicale ale naţionalei – Aducerea Realului la Bucureşti e foarte dificilă din cauza calendarului încărcat. În plus, până nu aflăm cu cine vom fi în grupă pentru calificările la Mondialul din 2018 şi pe ce loc ne vom clasa în preliminariile Euro 2016, nu prea putem aranja meciuri de verificare în acest an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite