Englezii au ales-o pe cea mai frumoasă iubită a unui fotbalist român de la Euro 2024. Cine a câștigat titlul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Englezii ne tot laudă după ce România a înregistrat un rezultat de senzație la debutul la Euro 2024, 3-0 cu Ucraina. După ce i-au remarcat pe fotbaliștii naționalei, pe antrenori și pe suporteri, a venit rândul ca iubita unui fotbalist al echipei naționale să fie protagonistă a unui material din presa britanică.

Aza Gabriela i-a impresionat pe jurnaliștii englezi. Foto Instagram
Aza Gabriela i-a impresionat pe jurnaliștii englezi. Foto Instagram

Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, portarul naționalei României, a fost numită de jurnaliștii de la The Sun drept ”cea mai frumoasă româncă iubită de fotbalist”. ”Nu doar jucătorii români uimesc lumea în această vară la Euro”, au notat britanicii despre Aza Gabriela.

„Dacă au fost fotbaliști precum Radu Drăgușin și Nicolae Stanciu care au atras atenția pe terenul de joc, în afara sa a fost cu siguranță artista muzicală Aza Gabriela, care a furat lumina reflectoarelor. Pe lângă o carieră de succes în muzică, artista în vârtă de 25 de ani este atât model, cât și star TV”, au caracterizat-o englezii de la The Sun pe iubita lui Horațiu Moldovan.

Horațiu Moldovan și Aza, un cuplu fericit. Foto Instagram
Horațiu Moldovan și Aza, un cuplu fericit. Foto Instagram

Spre deosebire de alte partenere ale jucătorilor noștri care au venit în Germania să-i susțină pe iubiții lor, Aza Gabriela nu a fost în tribune la meciul la meciul cu Ucraina. Născută la Călărași, Gabriela Amzaru a ajuns până în semifinalele concursului Vocea României, în anul 2015. Acum, ea trăiește o poveste de dragoste cu portarul celor de la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan, artista mutându-se în Spania, alături de fotbalist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite