Reacția spaniolilor după ce Horațiu Moldovan a anunțat că pleacă de la Atletico Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horațiu Moldovan (26 de ani) este supărat că nu a primit nicio șansă la Atletico Madrid și a transmis că este pregătit să plece din capitala Spaniei, la doar șase luni după ce a sosit cu surle și trâmbițe la clubul din madrilen.

Horațiu Moldovan vrea să plece, la doar 6 luni după ce a semnat cu Atletico Madrid. Foto Facebook
Horațiu Moldovan vrea să plece, la doar 6 luni după ce a semnat cu Atletico Madrid. Foto Facebook

”Nu-s genul căruia îi place să facă excursii, așa pe românește. Nu știu dacă vara asta, pentru că depinde de ce fac la Euro 2024, depinde de ce oportunități apar, dar clar vreau să merg undeva să joc. Fie vara asta, fie în iarnă vreau să plec de la Atletico Madrid”, a declarat Horațiu Moldovan la podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Dacă îmi apare o echipă foarte bună dintr-un campionat puternic, atunci vreau să plec. Nu sunt convins 100% că plec acum, dar depinde de mine, depinde de ce o să fac la Campionatul European și apoi vedem ce oferte apar”, a mai spus fostul portar rapidist.

Emoția s-a transformat în frustrare pentru Horațiu Moldovan

Jurnaliștii de la Mundo Deportivo au reacționat, după anunțul românului. ”Horațiu Moldovan se pregătește de Euro 2024, dar se gândește și la viitorul sau. Portarul crede că nu va mai petrece mult timp la Atletico de Madrid. Clubul i-a achiziționat serviciile în iarnă, după ce Ivo Grbic a plecat în Premier League. Toată emoția din acel moment s-a transformat în frustrare doar câteva luni mai târziu, după ce nu a jucat niciun minut.

Astfel, Moldovan a fost sincer și a spus că vrea să plece. Așa cum spuneam și noi, Moldovan a trăit în umbra lui Oblak și nu a avut nicio ocazie. Când a primit oferta de la Atletico, Moldovan a mai avut una de la Betis , dar a optat pentru formația din Madrid”, a scris Mundo Deportivo.

Horațiu Moldovan este, din luna ianuarie, jucătorul lui Atletico Madrid. Clubul spaniol l-a cumpărat pe portarul român de 26 de ani, pentru 800.000 de euro, de la Rapid. ”Tricolorul” a semnat un contract pe 3 ani și jumătate, până în iunie 2027.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite