Ekeng a murit: medicul lui Dinamo e audiat la poliţie. A asistat pentru a doua oară la moartea unui jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Bătineanu (centru)
Liviu Bătineanu (centru)

Doctorul formaţiei din „Ştefan cel Mare“ are o experienţă de peste 20 de ani, însă s-a comportat precum un amator, după ce mijlocaşul camerunez a căzut pe teren.

Liviu Bătineanu e printre cei care puteau salva viaţa lui Patrick Ekeng (26 de ani), însă, din cauza neglijenţei lor, jucătorul a decedat.

„Adevărul“ a scris aici că doctorul roş-albilor a asistat pentru a doua oară la moartea unui fotbalist, iar la adresa sa au apărut acuze destul de grave chiar din interiorul clubului Dinamo.

Mai mult, după cum se poate vedea aici, Bătineanu a admis că Ekeng n-a fost defibrilat, ceea ce era elementar într-un astfel de caz. 

Adevărata mărturie şocantă a lui Bătineanu a venit însă, la Digi Sport. Întrebat dacă ambulanţa care l-a preluat pe Ekeng era dotat cu defibrilator sau nu, medicul a spus: „Nu pot să spun dacă a avut sau n-a avut. Nu ştiu ce se întâmpla în jurul meu. Îi făceam masaj cardiac şi apoi s-au deschis uşile. Nu ştiu dacă aveau...“.

Pentru comportamentul său demn de un amator, Bătineanu a fost pus la zid aici, iar acum se află la Poliţia Capitalei, acolo unde e audiat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite