Echipa lui Răzvan Lucescu, „îngropată” la Campionatul Mondial al cluburilor. Care este ultima speranţă a lui Al-Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de Răzvan Lucescu, Al-Hilal, a suferit o înfrângere dureroasă în faţa lui Flamengo, în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor.

Al-Hilal a arătat ca o echipă care ar fi avut şanse la victorie, în prima parte a acestui meci, fiind cea care a deschis scorul. Mai exact, în minutul 18,  Salem Al Dawsari a înscris pentru gruparea tehnicianului român, ceea ce avea să fie singura reuşită a acesteia în meciul cu Flamengo. 

Al-Hilal, „îngropată” în nici cinci minute

La scurt timp pentru debutul reprizei secunde, Giorgian De Arrascaeta a egalat pentru formaţia sa (49'), iar Al-Hilal încă dădea semne pentru o revenire. Deznodământul s-a produs în ultimul sfert de oră de joc, când Bruno Henrique a marcat pentru 2-1 (78'), iar Ali Albulayhi a „închis” tabela, printr-un autogol (82').

Finala mică, ultima şansă

Tensiunea lui Al-Hilal s-a resimţit până la finele partidei desfăşurate la Qatar, când Andre Carrillo a părăsit terenul, primind direct un cartonaş roşu (83'). Reamintim că Flamengo este campioana Braziliei şi câştigătoarea Copei Libertadores, iar ultima şansă a formaţiei antrenate de Răzvan Lucescu este finala mică a Campionatului Mondial al cluburilor, unde se va duela cu Liverpool sau Monterrey.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite