E oficial: Cătălin Moroșanu și Remy Bonjasky au semnat acordul pentru sezonul 2024

0
Publicat:

Dynamite Fighting Show (DFS), cea mai mare organizație de lupte din România, fondată de Cătălin Moroșanu, și Warrior Code, platforma online fondată de legendarul campion Remy Bonjasky, au semnat în această un parteneriat media strategic care va oferi un nou grad de expunere pentru kickboxul românesc, dar și atragerea de noi fani din întreaga lume, începând cu Olanda.

Remy Bonjasky. FOTO: DFS
Remy Bonjasky. FOTO: DFS

În această colaborare, Warrior Code și Remy Bonjasky devin partenerii media oficiali în Olanda pentru toate evenimentele Dynamite Fighting Show.

În cadrul acestui parteneriat, Warrior Code va transmite în direct, în format pay per view, evenimentul Dynamite Fighting Show 23 de pe 7 iunie, care va avea loc în Bistrița. Acesta va fi primul eveniment transmis în direct de către platforma Warrior Code. În plus, Remy Bonjasky va fi prezent personal în Ardeal pentru a promova cele mai frumoase zone din Bistrița Năsăud, dar și confruntările din ringul amplasat la Teraplast Arena din Bistrița.

Cătălin Moroșanu, promotorul Dynamite Fighting Show, a declarat: “Suntem extrem de încântați să anunțăm această colaborare cu Warrior Code și Remy Bonjasky. Este un pas important pentru noi în călătoria noastră către inovație și extinderea audienței noastre. Această alianță ne va permite să oferim experiențe de neuitat pentru fanii noștri.”

Remy Bonjasky, reprezentantul Warrior Code, a adăugat: “Sunt mândru să fac parte din această inițiativă și să susțin Dynamite Fighting Show. De la începutul lor, am fost un susținător al proiectului, și acum, cu această colaborare, suntem hotărâți să ducem luptele și experiența acestor evenimente la un nou nivel.”

De menționat este și faptul că Remy Bonjasky a fost un mare susținător al proiectului Dynamite Fighting Show încă de la lansarea sa în primul său an de existență. În 2019, acesta a fost prezent la două dintre galele DFS, iar în DFS5 a avut loc chiar o confruntare între Team Bonjasky și Team Moroșanu.

Alin Huiu, managerul Dynamite Fighting Show, a subliniat importanța de a arăta nu doar luptele, ci și experiența din spatele fiecărui Dynamite Fighting Show pentru fanii din întreaga lume, declarând: “Această colaborare cu Warrior Code și Remy Bonjasky este un moment semnificativ pentru noi. Nu este doar despre prezentarea luptelor, este vorba despre împărtășirea întregii experiențe cu audiența noastră globală. De la tratamentul VIP la gala DFS și până la experiența turistică. Oamenii vor afla poveștile din spatele scenei. Credem că această colaborare nu va face doar să îmbunătățească experiența de expunere, ci va aduce și fanii mai aproape de Dynamite Fighting Show.”

Gala Dynamite Fighting Show cu numărul 23, denumită Urmașii lui Dracula, va avea loc pe 7 iunie la Teraplast Arena, cea mai nouă sală polivalentă din România, și va programa un turneu piramidal cu centura DFS pe masă, dar și un duel pentru titlul intercontinental ISKA la categoria ușoară. De asemenea, se vor desfășura inclusiv super fight-uri internaționale cu sportivi din 5 țări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite