După transferul lui Arlauskis, Steaua vrea să repatrieze un fost jucător: „Steaua este echipa din sufletul meu!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brandan a mai jucat la Steaua în perioada septembrie 2010 - februarie 2012
Brandan a mai jucat la Steaua în perioada septembrie 2010 - februarie 2012

Fostul jucător al Stelei şi al Unirii Urziceni, argentinianul Pablo Brandan, va veni în România pentru a discuta cu şefii Stelei o posibilă revenire în Ghencea.

După transferul portarului Arlauskis, Pablo Brandan, fost mijlcaş al Stelei şi al Unirii Urziceni, este aproape de a reveni la echipa din Ghencea. Liber de contract după experienţa la Beitar Ierusalim, în Israel, argentinianul va sosi zilele viitoare în România pentru a negocia o posibilă mutare la echipa campioană. Jucătorul îşi doreşte să revină la formaţia pentru care a jucat un an şi jumătate în trecut, perioadă despre care are numai amintiri plăcute.

"Steaua e echipa din sufletul meu. Dacă mi se propune ceva, poate fi o soluţie. Ar fi frumos. A câştigat titlul şi cred că o să fie campioană şi anul ăsta, are un antrenor bun. Steaua s-a schimbat foarte mult după venirea lui Reghecampf, sunt foarte bine pregătiţi, au multă încredere şi mă bucur pentru ei. Din vară sunt liber şi n-am nicio problemă să mă întorc în România, să joc aici. Dacă am şansă să mă întorc, e ceva bun pentru mine şi familia mea, mă întorc. Am fost cinci ani aici, am prieteni, îmi place foarte mult", a comentat Brandan la Digi Sport.

Pablo Brandan (30 de ani) a jucat la Unirea Urziceni înainte de a îmbrăca tricoul Stelei. El a participat cu echipa ialomiţiană, care între timp s-a desfinţat, în grupele Ligii Campionilor. Argentinianul a jucat în tricoul roş-albastru 43 de partide, fără să fi înscris vreun gol. În 2009, el a fost votat de fani "cel mai bun străin din Liga 1."

650.000 de euro este cota de piaţă a lui Branda, conform site-ului transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite