După patru luni de la despărţirea de Halep, Darren Cahill a revenit în antrenorat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

Simona Halep a întrerupt colaborarea profesională cu Darren Cahill în luna septembrie, iar de atunci antrenorul a fost în negociere cu mai multe sportive.

S-a vehiculat cu Darren Cahill va deveni antrenorul Emmei Răducanu, dar până la urmă această variantă a căzut, pentru că britanica l-a angajat pe Torben Beltz. Din această săptămână, însă, Darren Cahill a început să colaboreze, la Melbourne, cu Amanda Anisimova, americanca de 20 de ani clasată pe locul 78 în ierarhia WTA, anunţă Digi Sport. Însăşi sporiva a anunţat că a început să colaboreze cu fostul antrenor al lui Halep şi că speră ca relaţia profesională să fie de lungă durată. ”De abia începem să ne cunoaştem mai bine. Vom vedea cum merg lucrurile, dar eu sper să devină o colaborare pe termen lung pentru că e un real ajutor”, a declarat Amanda Anisimova.

Amanda Anisimova a câştigat toate cele patru meciuri de la Melbourne Summer Set 2 şi s-a calificat în finală unde va juca împotriva câştigătoarei meciului Ann Li - Aliaksandra Sasnovich.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite