Duel de gală în Cupa Angliei? Manchester United, calificare cu emoţii în sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Manchester United s-a calificat în sferturile Cupei Angliei după ce a învins în optimi cu 2-1 pe Reading. În faza următoare, trupa pregătită de Sir Alex Ferguson este foarte aproape de a se duela cu un mare rival din Premier League.

Graţie lui Nani şi Javier Hernandez, Manchester a obţinut luni seara biletele pentru sferturile Cupei Angliei în faţa lui Reading. În turul următor, „diavolii” vor înfrunta cel mai probabil pe Chelsea, care va juca în optimi cu coşmarul Stelei, Middlesbrough. Deşi casele de pariuri erau sigure de o calificare fără emoţii a lui Manchester în sferturile Cupei Angliei, modesta Reading şi-a jucat şansele până la capăt şi a opus o rezistenţă serioasă.

Revenit pe teren după aproape două luni de pauză, Nani a fost omul meciului, reuşind să marcheze un gol pentru elevii lui Ferguson şi având o evoluţie încântătoare. Javier Hernandez a înscris golul secund, iar pentru Reading a punctat McAnuff, scorul final fiind 2-1 pentru United.

Suporterii lui Manchester aşteaptă acum cu sufletul la gură duelul dintre Chelsea cu Middlesbrough, în urma căruia se va decide adversarul „diavolilor” din sferturile Cupei Angliei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite