Duckadam n-a mai participat la aniversarea victoriei de la Sevilla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Helmuth Duckadam a lipsit în acest an de la aniversarea câştigării Cupei Campionilor Europeni din 1986, el fiind în relaţii destul de reci cu mulţi dintre foştii colegi.

Scandalul din ultimii ani, dintre CSA Steaua şi echipa finanţată de Gigi Becali, a creat o prăpastie între componenţii de atunci ai Stelei. Preşedintele onorific al FCSB, şi tot odată cel mai important om al finalei, Helmuth Duckadam, a refuzat să meargă alături de foştii săi colegi pentru a nu da naştere la alte discuţii.

”M-a sunat Marius Lăcătuş, să ne întâlnim la un restaurant. M-aş simţi ciudat, în plus, pentru că eu sunt la FCSB şi ei susţin proiectul CSA Steaua. Ar fi aiurea să fiu prezent. Probabil că ruptura între noi s-a produs mai demult, dar acum s-a accentuat", a spus Duckadam. Foştii săi colegi regretă faptul că Duckadam nu a fost prezent, dar sunt convinşi că până la urmă membrii generaţiei 86 vor rămâne prieteni.

”Fiecare are părerea lui, dar vorbele se duc, prietenia rămâne şi eu cred că trebuia să fim cu toţii aici. E un lucru extraordinar că reuşim să ne mai revedem”, a declarat Ştefan Iovan, citat de Digi Sport. 

Pe lângă fostul portar la reuniune nu au fost prezenţi, din diferite motive, nici Boloni, Ienei sau Weissenbacher. Au fost prezenţi în schimb, printre alţii, Lăcătuş, Balint, Piţurcă, Stoica, Bumbescu, Iovan, Iordănescu, Bărbulescu şi Pistol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite