Tatăl lui Radu Drăgușin, interviu pentru The Telegraph despre „Bodyguardul lui Tottenham”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Drăgușin, tatăl lui internaționalului român de 21 de ani, a fost contactat de presa din Anglia, după ce fiul său a ajuns la Tottenham pentru 30 de milioane de euro de la Genoa.

Radu Drăgușin își pune mușchii în slujba lui Tottenham. Foto Instagram
Radu Drăgușin își pune mușchii în slujba lui Tottenham. Foto Instagram

”Radu Drăgușin: Bodyguard-ul lui Tottenham cu ambiții pentru a cuceri lumea” este titlul din The Telegraph al materialului în care Dan Drăgușin face câteva dezvăluri despre fundașul român. Acesta spune că Radu a cochetat la început cu voleiul și cu baschetul, dar și că nu și-a neglijat niciodată școala.

”Nu sunt mândru, sunt cel mai mândru tată. Știu cât de mult a lucrat pentru a ajunge în acest punct. A fost extrem de determinat. A fost obiectivul său încă de când era extrem de mic, să devină cel mai bun fundaș din lume. Nu e acolo în acest moment, însă sunt sigur că este pe drumul cel bun, iar în 2-3 ani va fi cel mai bun.

A ales cel mai bun loc în care să crească

Are statistici extrem de bune în zone diferite, însă are potențialul de a evolua și sunt sigur că la noua echipă, Tottenham, va avea condiții să își mărească valoarea. Este o echipă extrem de bună, de tradiție, iar antrenorul este un om special, un adevărat profesionist. Sunt sigur că este cel mai bun loc în care poți să evoluezi.

A început puțin cu voleiul când era copil și a jucat baschet precum mama lui, însă a început să joace și fotbal pe la 7 ani. Pe la 8 ani a decis să joace doar fotbal. După toți acești ani, concluzia e că a ales corect.

Nu a avut un idol, dar speră să devină unul

Este un om de echipă. Nu îi place să vorbească prea mult, dar îi place să facă lucrurile să se întâmple. Acesta este Radu. Un om foarte bun, empatic cu toți ceilalți, un jucător de echipă. Întotdeauna, când a încercat să facă ceva, a dus la bun sfârșit acel lucru. Întotdeauna i-a plăcut să învețe lucruri noi și să ajute oameni.

A muncit din greu, cu două antrenamente pe zi, pe lângă munca pentru școală, pe care întotdeauna a făcut-o. Însă mereu și-a urmat visul. O face cu pasiune și determinare, iar toate aceste lucruri l-au făcut să ajungă în acest punct.

Nu a avut un idol crescând, însă observa foarte mulți jucători. Să sperăm că va fi un idol pentru tinerii care iubesc fotbalul și sportul, pentru că are o personalitate extrem de puternică. Veți vedea asta încă din prima zi. Ne va arăta ce super jucător este”, a spus Dan Drăgușin, pentru The Telegraph.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite