Djokovici, şocat în timpul finalei de la Australian Open: Ce i-a spus fiul său VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Expulzat de australieni, înainte de primul Grand Slam al anului, Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a urmărit duelul epic pentru trofeu, de cinci ore, din faţa televizorului.

Finala de la Australian Open 2022, în care Rafael Nadal (Spania, 35 de ani, 5 ATP) l-a învins pe Daniil Medvedev (Rusia, 26 de ani, 2 ATP), revenind de la două seturi pierdute, pentru a le lua pe următoarele trei, a fost urmărită şi de familia Djokovici.

Pentru Novak, meciul a fost unul special. Pentru că, dacă îl câştiga Medvedev, rusul urma să-l detroneze în fruntea ierarhiei mondiale. Ceea ce nu s-a întâmplat. În schimb, Nadal l-a depăşit într-un clasament mult mai important: cel al trofeelor de Grand Slam! Aici, Rafa a rămas singur în frunte, cu 21 de titluri majore. Djokovici şi Federer, cu câte 20 de Grand Slam-uri, sunt acum în urma legendarului spaniol.

În cadrul interviului pe care l-a acordat pentru BBC, Nole a explicat că, paradoxal, fiul său, Stefan, a fost fanul lui Nadal, când s-a jucat finala de la Melbourne! Djokovici, căsătorit din 2014 cu iubita lui din timpul liceului, Jelena Ristići, are doi copii: fiul său s-a născut în octombrie 2014, iar fiica sa, în 2017.

Ce a povestit Novak Djokovici?

*Fiul meu îl încuraja pe Nadal (n.r. - în timpul finalei Australian Open). La fiecare punct luat de Rafa, Stefan sărea şi îl imita pe Rafa, cu acel gest cu pumnul strâns. 

*Dacă aş juca eu cu Nadal? Sper să fie fanul meu (râde în hohote). Dar, acum câteva zile, când îl duceam la culcare, m-a întrebat: «Când e următorul tău turneu în care va fi şi Nadal?». I-am zis că nu sunt sigur, dar sper să fie, în curând. Apoi, l-am întrebat: «De ce vrei să afli asta?». La care el mi-a răspuns: «Pentru că vreau să fac o poză cu Rafa». Sunt sigur că vom rezolva chestia asta (râde).

CITEŞTE ŞI:

Djokovici, dezvăluire crucială: De ce a fost expulzat, de fapt, din Australia

Djokovici a declanşat nebunia în Dubai: Decizia arabilor după ce biletele s-au dat ca pâinea caldă

Ryanair râde de nevaccinatul Djokovici: Postare ironică publicată pe Twitter

VEZI CE A POVESTIT NOVAK DJOKOVICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite