Ryanair râde de nevaccinatul Djokovici: Postare ironică publicată pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Primul interviu acordat de Novak Djokovici (Serbia, 34 de ani, 1 ATP), după scandalul expulzării sale din Australia, a stârnit o avalanşă de reacţii.

În cadrul dialogului cu BBC, Novak Djokovici a insistat că nu poate fi catalogat drept un „antivaccinist“.

Argumentelor liderului mondial, în acest sens, au fost oferite de „Adevărul“ aici. Antivaccinist sau nu, un lucru e clar: Nole a refuzat serurile disponibile pentru COVID-19 şi a mizat pe o imunizare naturală, în condiţiile în care a avut boala de două ori: mai întâi, în iunie 2020, iar apoi în decembrie 2021. 

„A doua oară, am avut o formă asimptomatică a bolii. Prima dată însă, am avut simptome clare şi n-au fost deloc plăcute“, a spus Djokovici, în cadrul interviului acordat pentru BBC.

Problema e că imunizarea naturală, de care a beneficiat Nole, nu e o opţiune pentru toată lumea, în condiţiile în care COVID-19 poate băga unii oameni în coşciug.

Revenind la declaraţiile date de Djokovici şi la argumentele prin care a respins eticheta de antivaccinist, ele au fost ironizate de compania Ryanair, care operează zboururi low-cost.

Preluând afirmaţia făcută de Nole, „Nu sunt antivaccin, dar voi sacrifica trofeele, dacă voi fi obligat să mă vaccinez“, contul de Twitter al companiei Ryanair a postat următorul mesaj ironic: „Nu suntem o companie aeriană, dar pilotăm avioane“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite