Djokovici, criză înfiorătoare de nervi: Nole, huiduit copios la Torino VIDEO

0
Publicat:

Novak Djokovici (Serbia, 36 de ani, 1 ATP) va încheia anul pe locul 1 mondial, după cum Adevărul a explicat aici. Această performanță e doar încă una pe lista foarte lungă a bornelor fabuloase atinse de Nole. Adevărul a trecut în revistă aici toate realizările acestui colos, care a fost victima principală a aberațiilor pandemice dar care, ulterior, a găsit puterea de a se ridica și de a-și continua cariera stelară.

Novak Djokovici
Novak Djokovici

Deși un sportiv formidabil, Djokovici are și el, ca orice om, momentele sale de rătăcire, mai puțin plăcute. După cum s-a văzut și duminică, în partida sa de debut la Turneul Campionilor, găzduit de Torino. Aici, după un meci sufocant, de 3 ore și 6 minute, liderul mondial a trecut de Holger Rune (Danemarca, 20 de ani, 10 ATP): 7-6, 6-7, 6-3.

Acest succes l-a consumat foarte mult pe Nole. Atât fizic, cât și mental. Iar în timpul partidei, Djokovici a făcut o criză înfiorătoare de nervi, după un retur la limită reușit de adversarul său. Concret, sârbul de 36 de ani a rupt două dintre rachetele sale pe margine, fiind huiduit copios de spectatori pentru gestul său, care poate fi văzut mai jos:

Eurosport, postul care transmite Turneul Campionilor, a publicat după meci reacția lui Djokovici de la conferință despre acest moment neplăcut.

N-aș încuraja pe nimeni să facă așa ceva. Nu sunt multumit de comportamentul meu, nu sunt mândru de mine, chiar dacă poate mă ajută (n.r. – să-și descarce nervii). Cu siguranță, aș fi preferat să nu rup rachetele, dar îmi asum responsabilitatea. Există moduri diferite, poate modalități mai inteligente de a lăsa în spate frustrarea decât să distrugi o rachetă“, a spus Djokovici, potrivit Eurosport.

În următorul meci din Turneul Campionilor, marți, Djokovici îl va înfrunta pe Jannik Sinner (Italia, 22 de ani, 4 ATP).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite